NIEUWS

Responsive visitekaartje

Responsive visitekaartje

Jij wil met jouw onderneming toch ook online knallen met je product of dienstverlening gericht op jouw doelgroep? Dan is een goede, responsive website echt een must-have! Hiermee laat je zien dat je een serieuze strategie volgt en dat je bereid bent daarin te investeren. Jouw website moet een stijlvol, mooi en gebruiksvriendelijk visitekaartje zijn die uitstraalt wat jouw bedrijf te bieden heeft.  

Op dit moment zijn de digitale mogelijkheden om dit voor elkaar te krijgen bijna niet meer bij te houden. De ene ontwikkeling volgt de andere in een sneltreinvaart op. Het is een uitdaging om met jouw website constant te voldoen aan de verwachtingen van jouw doelgroep. De inhoud ervan zou allang niet meer alleen gericht moeten zijn op het verstrekken van informatie. Het wordt steeds belangrijker om de dialoog aan te gaan met een toekomstige klant. Deze moet het gevoel krijgen dat je hem persoonlijk aanspreekt, waardoor hij zich aan jouw bedrijf wil verbinden. Het liefst zo snel mogelijk!  

Bij Buzzel zoomen we graag eerst samen met jou even uit om de grote lijnen van jouw onderneming te bekijken. Wat biedt jouw bedrijf nu ECHT? En hoe kun je met de website vertrouwen uitstralen en je gunfactor verhogen, waardoor de klant dit ook daadwerkelijk gaat voelen en hier vervolgens naar gaat handelen.  

Wil jij een professioneel webdesign laten maken voorzien van coole features? Of moet jouw bestaande website eens even grondig door de APK? Wat je ook kiest, we stellen in beide gevallen stap voor stap vast welke factoren ervoor zorgen dat bezoekers langer op jouw website blijven hangen, vaker terugkeren en uiteindelijk dus tot meer omzet leiden. 

Geschreven door: Kees Doornenbal

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Kouwe Hoek 6
2741 PX Waddinxveen