Nieuws  |  1 juni 2021

Kees Case; blijf op de hoogte van de laatste trends

Word jij dé trouwe volger van de Kees Case? 

Dat raden we je sowieso van harte aan als jij niks wilt missen op het gebied van technische ontwikkelingen

Maar wat houdt de Kees Case nu precies in en waarom zou je het moeten volgen? Wie is deze ‘New Kid on the Block’ in de IT-wereld met ongelimiteerde schermtijd? En wat is ‘de Case?’

Kees Doornenbal droomt ervan om de nieuwe Mark Zuckerberg te worden, uiteraard zonder de schandalen.  

Hij is nog een energiek jonkie, van de Generatie Z, met een HBO ICT-opleiding en 3-4 jaar werkervaring als ondernemer en developer in de pocket. Een geboren tech-liefhebber met een voorkeur voor sciencefiction films. Hij checkt dagelijks de nieuwste snufjes op IT-gebied, probeert het direct uit en zoekt ‘tot op het bot’ uit wat de mogelijkheden zijn.  

Zijn ambitie is om een ‘hip’ en modern softwarebedrijf neer te zetten samen met Wessel Verhoeff. De focus ligt hierbij op het creëren van de beste gebruikerservaring. Dit laatste is een pittige klus. Zeker als de gebruiker de IT-wereld niet kan bijbenen. Niet zo gek, want de ontwikkelingen gaan niet alleen razendsnel, maar zijn ook mega ingewikkeld.

Maar, no stressss! Dat is precies de reden waarom ‘Kees Case’ in het leven is geroepen. Volg ons op onze Social Media kanalen en mis nooit de laatste 'Kees Case'!

Hij staat te popelen om jou maandelijks de nieuwste trends op het gebied van IT te presenteren. Eén cool item in de spotlights, uitgelegd in begrijpelijke taal! Dus geen vaag geleuter doorspekt met vakjargon! Hè, hè, eindelijk iemand die ‘t snapt! 

Be smart en VOLG de ‘Kees Case’ elke maand op onze Social Media kanalen! 

Geschreven door: Wessel Verhoef

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM