NiEuWS  |  20 Juli 2021

Happy Summer 

Happy Summer

Geloof het of niet! In de zomermaanden, wanneer veel ondernemers vakantie vieren, gaat Buzzel gewoon door! Al creëren wij uiteraard ook af en toe ruimte voor een lekker koud biertje op een terras aan het water. Het weidse uitzicht, de stralen van de zon en de rust van de natuur hebben een zeer positieve uitwerking op onze creativiteit en ons energielevel. Daar kun jij als ondernemer de voordelen van proeven. Wij zijn de hele zomer bereikbaar om van jouw ambitie de onze te maken. Mooi toch? 
 
Stel: Jij wil na de zomer jouw doelgroep via een app gaan bedienen en ze op deze manier in een rap tempo aan jouw bedrijf koppelen. Dan is dit hét moment om contact met Buzzel te zoeken. Wij ontwikkelen een gelikte app, waarmee je power geeft aan jouw product of dienstverlening.  
 
Misschien is het ook een goed idee om deze zomer in alle rust eens kritisch naar jouw bestaande website te kijken? Je wil toch online blijven knallen met je product of dienstverlening. Als deze eens even grondig door de APK moet of als je een professioneel webdesign wil laten maken, voorzien van coole features gericht op jouw doelgroep, dan zijn wij bereikbaar om dit voor je te fixen. Wij zorgen ervoor dat jij alles uit je website haalt en optimaal presteert. 
 
Of gaat jouw bedrijf deze zomer ook gewoon door en wil je het maximale uit jouw onderneming halen op het gebied van ICT, maar heb je geen idee hoe je dat voor elkaar krijgt? Wij hebben de kennis en skills in huis op het gebied van digitale mogelijkheden om van jouw bedrijf een digitale uitblinker te maken. 
 
Terwijl wij nog een koud biertje bestellen en werken aan een optimale weerstand, is het voor jou tijd om na te denken over de digitale uitdagingen voor jouw bedrijf!  
 
Buzzel wenst alle ondernemers een HAPPY SUMMER! 

Gebruik maken van onze kennis & skills? Wij staan deze zomer voor je klaar! 

Geschreven door: Kees Doornenbal

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM