NIEUWS

Get in our helicopter

Get in our helicopter

Wel eens gevlogen? Vast! Dan heb je waarschijnlijk ook vanuit je raampje de grote lijnen van een land bewonderd, met hier en daar een herkenbaar detail. Wat ziet de wereld er op afstand toch mooi en overzichtelijk uit, vind je niet? Genieten is het! 
  
Als ondernemer is het raadzaam om op ICT-gebied ook regelmatig vanuit een helikopter naar je onderneming te kijken. Even uitzoomen… Dan zul je de grote lijnen veel beter herkennen en heb je oog voor de details van een vraagstuk of project. Denk jij vaak direct in de oplossing en denk je het middel hiervoor al gevonden te hebben? Doe dan eens een stap terug en bekijk de zaken van een afstand. Denk eerst goed na wat je precieze vraag is en waar jij behoefte aan hebt.  
 
Natuurlijk wil je knallen met jouw bedrijf en uiteindelijk zoveel mogelijk groeien en uitbreiden. Je wil graag inspelen op ontwikkelingen en trends, zodat je altijd het maximale eruit haalt op het gebied van ICT. Maar waar liggen de uitdagingen om dit voor elkaar te krijgen? Is dat het ontwikkelen van een website, app of zitten de pijnpunten op een hele andere plek? 
 
Wessel van Buzzel ervaart dat potentiële klanten het lastig vinden om op afstand naar hun onderneming te kijken. De meesten denken teveel in directe oplossingen in plaats van te checken wat nu precies het probleem is waar ze tegenaan lopen. 
 
Dat is een gemiste kans, want door met elkaar te sparren en te brainstormen vanuit de uitdaging, krijgen we de exacte pijnpunten van jouw onderneming al snel boven tafel en kunnen we kijken wat daarvoor de beste strategie is. Buzzel heeft de kennis & skills in huis om out of the box te denken en wij stemmen al onze producten af op de specifieke uitdaging van de klant. Daar krijgt u als klant niet alleen een energieboost van, maar wij ook! 

Geschreven door: Kees Doornenbal

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Kouwe Hoek 6
2741 PX Waddinxveen