NIEUWS |  5 OKTOBER 2021

Don't let fear keep you from building that app

Don't let fear keep you from building that app

Kijk eens om je heen! Iedereen zit op zijn mobiel. De hele dag… Sommigen noemen dit het informatietijdperk, of het digitale tijdperk. Je kunt het ook het tijdperk van de mobiele telefoon noemen. Het zal vast niet eeuwig duren en welk tijdperk hierop volgt, geen idee… Maar nu er steeds meer gebruik wordt gemaakt van internet op mobieltjes, is het wel belangrijk om hier als bedrijf op te anticiperen.  

Het mobiele tijdperk 
Maak jij als ondernemer nu al veel gebruik van de mogelijkheden van de mobiele telefoon? Run je een goedlopende fysieke winkel of maak je alleen gebruik van een webshop? Heb je wel eens nagedacht over het bouwen van een app om jouw doelgroep te bereiken, maar wist je niet waar je moest beginnen? 
 
Dit is hoe het moet…?  
Door een app op de juiste manier te gebruiken, ligt extra omzet voor het oprapen. Daarvan was je als ondernemer vast al op de hoogte. Je hebt waarschijnlijk al wat ideeën in je hoofd of op papier staan voor het ontwerp van jouw app. De volgende stap is dat je leert om deze app zelf stap voor stap te gaan bouwen, toch? Genoeg filmpjes op YouTube die je kunt bekijken om vervolgens aan de slag te gaan. Daar heb jij niemand voor nodig. Dat kun jij prima zelf en het bespaart veel kosten…  
 
Nou, dit laatste is een absolute afrader!! Als je géén pro bent in het maken van een app, huur dan een app-ontwikkelaar in. Keuze genoeg! Mensen die er gespecialiseerd en verdomde goed in zijn. Leren coderen doe je echt niet zomaar. Het duurt jaren om dit onder de knie te krijgen. Oké, je kunt een prototype maken door een paar dingen te leren en een aantal coole tools te gebruiken die je vindt op internet, maar het uiteindelijke resultaat zal niet ‘klaar zijn voor de markt’. 
 
Laat het los 
Misschien vind je het lastig om het bouwen van een app uit handen te geven, om wat voor reden dan ook. Maar weet je, uiteindelijk bespaar je tijd en energie door hulp in te roepen bij een pro. Laat een app op maat maken die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen en ga te werk vanuit een uitdaging. Wat wil je bereiken met jouw app en waar moet deze dan aan voldoen? Eerst denken, dan (laten) doen!  

Geschreven door: Kees Doornenbal

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Kouwe Hoek 6
2741 PX Waddinxveen