NIEUWS

Digitale business strategie

Digitale business strategie

Een prachtige term waar je blijkbaar als ondernemer iets mee moet om te blijven knallen. Maar wat houdt dit precies in? En hoe bepaal je de juiste strategie voor jouw onderneming? Digitale strategie richt zich op het gebruik van technologie om bedrijfsprestaties te verbeteren. Dit kun je doen door het creëren van nieuwe producten of het aanpassen en verbeteren van de huidige processen. Je bepaalt een strategie, waarmee je deze veranderingen wenst te bereiken met als doel: Groei! 

Is jouw onderneming ook toe aan een passende digitale business strategie? Buzzel helpt je hier graag bij! Voordat we samen die stap vooruit gaan zetten, doen we eerst een stap terug. Wij denken niet meteen in directe oplossingen, maar checken eerst wat het precieze probleem is waar je tegenaan loopt.  

Tijdens een brainstormsessie gaan we eerst samen uitzoomen. Hierdoor zul je de grote lijnen van jouw onderneming veel beter herkennen en heb je oog voor de details van een vraagstuk of project. Vanuit de business strategie bepalen we samen welke digitale veranderingen wenselijk zijn om het maximale uit jouw onderneming te halen. Is het ontwikkelen van een app op dit moment onderdeel van de digitale business strategie? Of is het noodzakelijk dat jouw bestaande website even ‘door de APK’ gaat, zodat deze weer helemaal up to date is, zodat je er alles uithaalt en optimaal presteert? We starten pas als jouw uitdaging compleet duidelijk is. 

Buzzel ontwikkelt met maximale energie en creativiteit concepten die indruk maken. De kennis die wij in huis hebben op het gebied van technologie, zetten wij in om de juiste look & feel te creëren, die ervoor zorgt dat jouw onderneming opvalt en zich onderscheidt van de rest.   

Geschreven door: Kees Doornenbal

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM