NiEuWS 

Buzzel goes Africa

Buzzel goes Africa

Buzzel leert bedrijven tijdens een samenwerking ‘out-of-the-box’ te denken om tot passende IT-oplossingen te komen. Waarom zou Buzzel dat dan zelf niet doen in hun zoektocht naar developers?  
 
In onze zoektocht naar uitbreiding van development teams heeft Buzzel in eerste instantie gekeken naar Nederlandse developers. Maar Buzzel zou Buzzel niet zijn om buiten de lijntjes te kleuren. Zo werden eerst de bekende paden gevolgd naar Oost-Europa en India, waar veel kansen liggen voor uitbreiding, maar Buzzel kijkt verder en zoekt momenteel de grenzen van Afrika op! 
  
Waarom Afrika een aantrekkelijke bestemming is voor outsourcing?

Volgens een artikel van CIO Nederland is één van de redenen dat er snel groeiende economieën zijn, goedkope arbeidskrachten, verbeterde infrastructuur en groeiende investeringen van internationale bedrijven. Volgens Focus Economics bevinden 6 van de 15 snelst groeiende economieën ter wereld zich in Afrika.   
  
De modernisering van de ICT-infrastructuur, de toegenomen acceptatie van technologie (inclusief data-analyse en cloudcomputing) en investeringen en stimulansen van regionale overheden, dragen er ook toe bij om Afrikaanse landen in de schijnwerpers te zetten voor outsourcing. 

Citaat in het Britse dagblad ‘The Guardian’

"Door op verantwoorde en ethische wijze honderdduizenden mensen in dienst te nemen, kunnen BPO's een rol spelen bij het veranderen van het sociale landschap in opkomende economieën over de hele wereld", aldus een rapport van Telus International, een Canadees outsourcing bedrijf, en Impakt, een adviesbureau op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid.  
 
Buzzel wil echt de lokale economie helpen en locals opleiden naar Westerse standaarden. De eerste contacten zijn gelegd! We kijken ernaar uit om dit verder te delen met de klanten van Buzzel.  
 
Wil jij met ons ‘out-of-the-box’ denken om de nieuwste en meest passende ICT-oplossingen voor jouw onderneming te vinden? Contact Buzzel! 

Geschreven door: Wessel Verhoeff

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM