NIEUWS  |  29 JUNI 2021

Behind the scenes

Behind the scenes

Buzzel is er voor ondernemers die willen ‘knallen’. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf door onze passende ICT-oplossingen een digitale uitblinker wordt. 
 
Creativiteit en gedrevenheid binnen ons team zijn hierbij onmisbaar. Vooral bij het ontwikkelen van gelikte apps en trendy websites kun je niet zonder! 
 
Om op een energieke manier onze ‘skills’ te kunnen blijven inzetten, is het belangrijk dat we regelmatig ontspannen. Feit is namelijk dat je je hersenen soms even ‘rust’ moet geven, waardoor het Default Mode Network actief wordt. In dit netwerk ontstaan nieuwe creatieve ideeën die wij vervolgens weer kunnen gebruiken om jouw ambitie ‘de onze’ te maken. 
 
Rust geven aan onze hersenen lukt bij ons goed door een dagje golfen. Lekker de natuur in, gewapend met een grote tas golfclubs. Een onderlinge competitie tussen Wessel en Kees, maar ondertussen genietend van de prachtige banen en de (meestal) aangename temperaturen. Teambuilding en ontspanning, minstens 18 holes lang. Met als resultaat: energiek en met nieuwe ideeën terug naar kantoor! 

Geschreven door: Kees Doornenbal

Deel dit artikel:

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM