Portfolio
Onze klanten met ambitie

"Technology is best when it brings ambitions together"

Mach3Blocks

De webdeveloper voor creatieve geesten. 

Samen met experts uit diverse vakgebieden leveren we software voor sites, shops en webapplicaties. Onze passie voor softwareontwikkeling en krachtige samenwerking van creatie en techniek maken de wereld mooier. Ontdek onze resultaten, verdienmodellen en producten.

Bekijk het project

Mondhamedia

Echte verhalen, echte resultaten

Ontketen de kracht van echte verhalen en behaal echte resultaten met videomarketing. Als jouw partner helpen wij bij het vinden, creëren, filmen en effectief inzetten van authentieke verhalen uit jouw organisatie. Van werksfeer tot klantenervaringen, onze 3D formule garandeert impact en groei. Neem contact op en laat je merkverhaal tot leven komen!

Bekijk het project

Mama Mushroom

Crafting Quality Supplements for Maximum Energy and Focus

Verhoog je welzijn met Cordyceps en Lion's Mane. Ontdek ons assortiment laboratoriumgeteste, veganistische en glutenvrije supplementen, vervaardigd in Nederland. Ontgrendel langdurige energie en verbeterde focus voor een levendig leven. 

Bekijk het project

Accent Advies

Optimaliseer uw bedrijfsvoering. 

Krijg inzicht in efficiëntie, kostprijzen en werkdruk. Objectieve analyse voor verbeteringen. Wees zeker dat u met de juiste zaken bezig bent. Bespaar kosten en verhoog productiviteit. Ontdek nu de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Bekijk het project

Chefs4Chefs

Dé oplossing voor uw keukenuitdagingen. 

Van zelfstandig werkende koks tot executive chef-koks, wij bieden de juiste professionals voor elke functie en niveau. Met meer dan 350 freelance koks en 24/7 beschikbaarheid, lossen we elk bezettingsprobleem snel en efficiënt op. Ontdek onze expertise vandaag nog."

Bekijk het project

Chefs4Care

Innovatieve, kwalitatieve en duurzame keukenoplossingen voor de zorgsector. 

Direct een kok nodig? Last-minute hulp nodig bij personeelstekorten? Wij bieden betaalbare en passende oplossingen, met jarenlange ervaring en klanttevredenheid als prioriteit. Advies, implementatie en ondersteuning voor uw zorgkeuken.

Bekijk het project

Hospitality4Hire

Uw partner voor flexibel personeel in de horeca. 

Uw partner voor flexibel personeel in de horeca. Met ons uitgebreide netwerk van freelancers bieden we de perfecte match voor uw behoeften. Ervaren hospitalitymedewerkers, gemakkelijke planning, snelle service en geen 9-tot-5 mentaliteit. Bel ons nu voor directe hulp of meld u aan als medewerker

Bekijk het project

VDL Fitness

Waar elke dag een goede dag is voor een workout

 Persoonlijke aandacht, begeleiding en betrokkenheid. Intake voor doelen en fitnessschema's op maat. Gecertificeerde trainers coachen je voor maximale resultaten. Sociaal, laagdrempelig, professioneel en betrokken. Werk aan de fitste versie van jezelf!

Bekijk het project

Wouter Pasman

 Jouw dakraamspecialist. 

Persoonlijk advies en plaatsing op maat voor meer daglicht en ruimte. Van dakraam tot dakkapel, ik help je de perfecte keuze te maken voor jouw huis.

Bekijk het project

Incotech

'Interconnective Components'

Wij besteden veel zorg aan onze service. Onze professionele klantenservice en de hoge normen van onze producten vormen de basis van uw vertrouwen in ons.

Bekijk het project

Becxy

Ontdek een Wereld van Smaak bij Becxy.

Laat je verrassen door onze heerlijke Spaanse tapas, proef de Mediterrane keukens van Griekenland, Spanje en Italië, en verken de kleurrijke gerechten uit Brazilië, Argentinië, Mexico en Suriname. Geniet van een verfijnde High Tea- of High Wine-ervaring en laat je verwennen door onze verse en authentieke gerechten.

Bekijk het project

Becatech

‘Part of the IBG GROUP’

Onze professionele klantenservice en de hoge normen van onze producten vormen de basis van uw vertrouwen in ons.

Bekijk het project

Stijlzo Tuinmeubels

Maatwerk tafels en meubels van de meubelmaker.

Ontdek onze hoogwaardige houten meubels, rechtstreeks vanuit onze meubelmakerij. Bestel eenvoudig via onze webshop of vraag een offerte op maat aan. Kwaliteit staat voorop, met duurzaam geproduceerde materialen en zorgvuldig vakmanschap.

Bekijk het project

Energie Slim Advies

Uw Betrouwbare Partner Voor Energie Advies Aan Huis

Bespaar energie en geld met onze onafhankelijke adviezen en duurzame producten. Ontdek hoe we uw woon- en werkomgeving kunnen verbeteren en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Bekijk het project

Veteran Security

Wij beschermen wat belangrijk is. 

Ons team, voornamelijk bestaande uit oud-militairen, zet zich in voor de veiligheid van Nederland. Met ervaring in object- en omgevingsbeveiliging, bouwbeveiliging en als BHV-ploegleider, staan we klaar om jouw organisatie veiliger te maken. Ontdek het verhaal van onze oprichter, Mario Pronk.

Bekijk het project

Dit Zijn VrouwenZaken

Empowerment voor de ondernemende vrouw.

Ontwikkel leiderschap, vergroot zelfvertrouwen en groei persoonlijk en professioneel. Onze missie is het stimuleren van diversiteit in leiderschap. Sluit je aan bij onze gemeenschap voor connectie, ondersteuning en groei in Rotterdam. Vertrouwen, verbinding en empowerment staan centraal.

Bekijk het project

Yoursite

Een supersnelle  premium website.

Ontdek de kracht van een supersnelle premium website. Onze experts bieden professioneel ontwerp, automatische updates en betrouwbare hosting. Met meer dan 50.000 tevreden klanten geniet je van een unieke uitstraling, eenvoudig beheer en optimale vindbaarheid. Ervaar de perfecte synergie tussen creativiteit en betrouwbare techniek!

Bekijk het project

QRB CODE

De slimme app voor voorraadbeheer en duurzaamheid. 

Scan en organiseer voorraden voor efficiënt gebruik en minder verspilling. Bespaar tijd, geld en het milieu. Creëer en deel gemakkelijk lijsten met inhoudsinformatie. Ontdek de handige QR-code voor duurzaam bewaren.

Bekijk het project

Roerink Law B.V.

strafrecht

Bevlogen advocaat Dorien Roerink biedt hoogwaardige bijstand in financieel economisch strafrecht, fiscaal strafrecht, compliance en interne onderzoeken. Met een nuchtere, oplossingsgerichte aanpak en hart voor cliënten. Kwaliteit voor een concurrerend tarief, beschikbaar voor opdrachten op interim- en projectbasis.

Bekijk het project

Lianne van Haeren

HR-Professional

Lian, jouw energieke HR-adviseur voor groeiende organisaties. Van rommelig naar strategisch HR-beleid. Laat mij jou helpen bij het aantrekken van talent, behouden van goede werknemers en het creëren van een gewaardeerde werkomgeving.

Bekijk het project

Dry Bag

De herbruikbare, milieuvriendelijke ontvochtiger!

Bescherming tegen vocht en schade. Deze herbruikbare ontvochtiger trekt vocht uit de lucht, voorkomt schimmels en muffe geuren, en bevordert een gezondere leefomgeving.

Bekijk het project

Tim Coronel Webshop

De officiële webshop van Coronel Dakar

Hier vind je exclusief de Maxxis Dakar Team kleding die ons team draagt. Alleen hier te koop, rechtstreeks vanuit ons team naar jou. Naast de kleding hebben we ook extra merchandise voor cadeaus of gewoon voor in huis. Ontdek onze extra's en vind iets leuks voor jou!

Bekijk het project
Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Kouwe Hoek 6
2741 PX Waddinxveen