Over Buzzel

Buzzel laat jouw bedrijf digitaal uitblinken

‘If you can’t do great things, do small things in a great way’.

Jouw ambitie is onze ambitie! Samen vertalen wij complexe ICT-vraagstukken naar simpele oplossingen. Wij maken jouw klant echt blij! We nemen geen blad voor de mond, leveren snel zichtbare resultaten door 100% toetsing vooraf. Geen verrassingen achteraf.

We starten pas als de uitdaging van de klant compleet duidelijk is. Onze werkwijze is transparant en eerlijk. Jij weet als klant altijd waar we staan. Door onze conceptuele en energieke manier van denken leveren we binnen 24-uur al zichtbare resultaten.

Jouw ambitie is onze ambitie!

Met compleet verschillende achtergronden liepen Kees en Wessel elkaar in januari 2019 tegen het lijf bij een ICT bedrijf in Zeist. Wessel als Marketing Directeur, Kees als Software ingenieur. Vooral tijdens de lunch zaten de twee elkaar uit de tent te lokken op het gebied van meningen, onwetendheden, aannames en vooroordelen over elkaars achtergronden en hun ‘minimale’ leeftijdsverschil. Dit zorgde voor hilarische situaties, omdat ze in compleet andere werelden leefden voordat ze elkaar leerden kennen. 

Toch waren er ook overeenkomsten, bleek in oktober 2020: “Jouw ambitie is mijn ambitie”, liet Wessel Kees weten. Met open mond keken de twee Rotterdammers naar de wereld van de ICT. Waarom is alles tegenwoordig zo complex, langdradig en zijn de tarieven van bijvoorbeeld ICT sprints zo extreem hoog? 

Tussentijdse resultaten worden niet of nauwelijks met de klant gedeeld en het is nog maar de vraag of deze uiteindelijk ontvangt wat vooraf is beloofd. Het lijkt erop dat de ICT branche een traditionele industrie is geworden, terwijl de technologische disruption juist nu zoveel mogelijk maakt!

Dat moet toch anders kunnen? BETER, SNELLER en vooral GOEDKOPER! 

Aardig wat ‘bakkies pleur’ verder presenteren Kees en Wessel nu met trots:  

Ons team

De mannen achter Buzzel

Founder

Kees Doornenbal

‘New kid on the block’. Creatief en gedreven, Master of data. Carrière in het maken van applicaties waarin Artificial Intelligence is geïmplementeerd. In loondienst gewerkt, maar ook als zelfstandig ondernemer. Kennis van de hoge standaarden in de IT. 

Entrepreneur

Wessel Verhoeff

Jarenlang zelfstandig ondernemer geweest in binnen– en buitenland. Mooie projecten mogen doen als Marketing Directeur,  Director Sports, en Sales Manager. Hooggekwalificeerd, creatief, vol energie met een schat aan ervaring en kennis. Staat met beide benen in de praktijk. Al twintig jaar tophockey coach, waar al deze eigenschappen ook goed tot z’n recht komen.

Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Hofplein 20
3032 AC ROTTERDAM