Expertise

Wij maken webshops die verkopen

Een webshop is dé manier om 24/7 te verkopen en je klantenbestand te vergroten.

Bij Buzzel geloven we dat een webshop meer moet zijn dan een online etalage. Het moet een gebruiksvriendelijke en efficiënte winkel zijn die je klanten een naadloze shoppingervaring biedt.

Wat wij doen:

Color picker

Webshop design

We ontwerpen en ontwikkelen op maat gemaakte webshops die er niet alleen goed uitzien, maar ook goed converteren.

Rocket

Conversie optimalisatie

We gebruiken de nieuwste e-commerce technologieën en beste practices om ervoor te zorgen dat je webshop snel, veilig en betrouwbaar is.

Data transfer both

Integraties

We integreren (als nodig) je webshop met jouw bestaande systemen, zoals je CRM- en voorraadbeheersysteem.

Search

SEO

We bieden marketing- en SEO-ondersteuning om je te helpen meer bezoekers naar je webshop te trekken en meer te verkopen

Wat je van ons krijgt

Een webshop die je zelf kan beheren

Met onze webshops beschik je over alles dat je nodig hebt voor het lanceren van een succesvolle webshop. Van slimme navigaties, filters en zoek tot conversie verhogende checkout. Laat klanten producten configureren en biedt snelbestelfuncties en herhaalaankopen.

Onze webshops zijn:

  • Up-to-date. Onze webshops worden continu doorontwikkeld zodat je altijd over de laatste functies beschikt. We zorgen ervoor dat je altijd up-to-date bent.
  • Gebruiksvriendelijk. De slimme navigatie, zoekfunctie en filtering zorgen ervoor dat jouw klant supersnel het juiste product kan bestellen. De no-way-back checkout maakt het afrekenen moeiteloos.
  • Integreerbaar. Laat de webshop koppelen met jouw administratie. Perfecte aansluiting van jouw administratie zorgt voor minder fouten en heel veel gemak voor gebruikers en klanten.
  • Met support inbegrepen. We staan voor je klaar. Je kan ons per telefoon en e-mail bereiken. Daarnaast hebben we een uitgebreide collectie tutorials voor je klaarstaan met uitleg.
Met extra oplossingen

Onze webshops worden opgeleverd met extra oplossingen. Je mag zelf weten of je er gebruik van maakt of niet.
Deze extra oplossingen zijn:

  • Een bestelportaal. Met het bestelportaal geef je klanten inzicht in hun inkoopcondities. Middels de slimme snelbestelfuncties kunnen klanten eenvoudig bulkbestellingen plaatsen. Facturen zijn direct online inzichtelijk.
  • Een catalogus. Presenteer jouw complete assortiment direct online, optioneel afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Geef klanten middels filters en zoekfunctie de mogelijkheid snel het juiste product te vinden.
  • Een configurator. Soms zijn producten configureerbaar middels een verscheidenheid aan keuzes, waardoor er letterlijk duizenden combinaties mogelijk zijn. Met de configurator kunnen klanten door een aantal stappen te doorlopen eenvoudig het gewenste product configureren.
  • Een offertesysteem. Voor bedrijven die werken op basis van offertes bieden wij de offertemodus. Geef klanten de mogelijkheid snel offertes aan te vragen.
Geautomatiseerde advertenties

Als de wens er is, dan koppelen wij onze advertentie-tool aan jouw shop voor de meeste bestellingen. Deze tool zorgt voor supereffectief geautomatiseerd adverteren. Het is een nieuwe manier van adverteren waar je geen omkijken naar hebt, maar je uiteraard wel de volledig controle over behoudt.

Content Management

Niet alleen de webshop zelf is makkelijk om te beheren. Alles zichtbaar aan de voorkant zijn ook makkelijk aan te passen. Zonder technische kennis maak je pagina's aan en sleep je de gewenste blokken op het scherm. Leg de juiste links en voeg afbeeldingen toe.

Waarom zou je voor ons kiezen?

1. Ervaring

We hebben al meerdere jaren ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webshops.

2. Expertise

Ons team bestaat uit getalenteerde designers en developers die gepassioneerd zijn over het creƫren van prachtige en effectieve websites.

3. Klantgerichtheid

We zetten ons in om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Wat anderen over ons zeggen:

Een greep uit onze klanten
Accent advies
Chefs4chefs
Mach3blocks
Mama mushroom
Mondha media
Incotech
Pas jij bij Buzzel?
Doe de check!

Op de hoogte blijven van de laatste trends en innovaties?

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste tech tips, trends en nieuwtjes.

Buzzel B.V.

Kouwe Hoek 6
2741 PX Waddinxveen